Anna Bosch

A
B
Entrevista en ADG
Entrevista en ADG

Entrevista en ADG

"Una de las preguntas que me formulé, y que parece a la vez la más básica e importante, era qué uso experiencial tiene el libro ADG Laus: ¿cómo usamos este libro? Claramente, su función es la de archivar y recordar los galardonados de ese año. Tener el recuerdo y constancia de los premios de aquella edición.

Así que me parecía que era un concepto clave para dar forma al libro, quería que la razón de los acabados del libro fuera extraída directamente del concepto de archivador. También encontré interesante el hecho de apoderarme de los recursos visuales que podía extraer de este concepto. Tampoco quería hacer explícitamente un archivador, pero sí dar pinceladas sobre esta idea y equilibrarla con el respeto y la elegancia que debe tener un libro ADG Laus".

Entrevista en: ADG News

Estudi seleccionat als Premis d'Arquitectura.
Estudi seleccionat als Premis d'Arquitectura.

Estudi seleccionat als Premis d'Arquitectura.

En unes antigues quadres de cavalls existeix la necessitat de reconvertir-les per fer l'estudi. L'estratègia principal és generar un espai aïllat, integrant-lo en el context existent, per a generar una càpsula de confort. Un espai dins d'un espai. La disposició de la peça prismàtica, dins de l'arquitectura abandonada del lloc, genera espais d'oportunitat amb múltiples possibilitats d'ús. Un sistema constructiu d'entramat lleuger serveix per solucionar tan els forjats com els tancaments.
Un bon aïllament de cotó reciclat i les dimensions de l'espai ajuden a generar les condicions desitjades de confort ràpidament i amb molt poca energia incorporada.

Laus Awards 2023

Laus Awards 2023

Ja és a aquí!
Llibre ADGLaus 2023!
@adgfad

Disseny del llibre ADGLaus2023, la publicació de referència del sector que recull els 313 projectes galardonats, a més dels premis honorífics del 2023: el premi Laus d'Honor a Cruz Novillo i el premi Laus Empreses i Entitats al CCCB.
El llibre, més enllà de voler ser una compilació dels projectes, ens permet veure les principals tendències i l'estat en el que es troba el sector del disseny gràfic i la comunicació visual.

Aquest llibre ha estat possible amb l'ajuda de totes elles:
@juliaboixados
@marina_r_colas
@silviapoch
@mariajousol

I per descomptat la Clara Salvador de l'Adg (una jefaza) ❤️

Podeu trobar el llibre a les principals llibreries (Laie, Fnac, La Casa del Libro, etc.).

Collaboration for BCNMCR 2023
Collaboration for BCNMCR 2023

Collaboration for BCNMCR 2023

Proud to be part of the Barcelona & Manchester Book designed by @studiodbd to celebrate the X anniversary of the @bcnmcr.
A limited edition book was created for BCNMCR and features work from 60 Barcelona agencies and designers including many exclusive pieces only created for the book.

El vell i el nou. Xavier Monteys

El vell i el nou. Xavier Monteys

Xavier Monteys dedica unes paraules al nostre estudi al llibre Girona Premiada: "Una de les coses que retraten aquests premis és la presència de projectes que reuneixen l'existent amb l'obra nova. Una peça autònoma, però el vell no es repara, sinó que es pinta i neteja, cosa que equival a dir que encara és útil, ni més ni menys. Tot plegat traspua sentit pràctic i economia de mitjans".

City or not city

City or not city

“I have been linked to the city differently for some time now. I have decentralized my studio so that I can see the city from afar and connect with it in just a moment. As a designer, it gives me a healthy working perspective and the opportunity to work on thriving projects on the periphery. For me, it is crucial to be physically and mentally in touch with both the city and the surroundings.”

ADGLaus Awards 2022

ADGLaus Awards 2022

In 2022, she was awarded a Silver Laus for the editorial project ‘No Aparcar’.

Agost
Agost
Agost

Agost

Un plaer treballar per la meva ciutat! ♥️
Imatge per les Festes d’agost de Banyoles 2022.


Pastisseria La Menuda
Pastisseria La Menuda
Pastisseria La Menuda

Pastisseria La Menuda

La @pastisserialamenuda ha rebut un premi molt especial: un guardó que els reconeix com una de les 50 millors pastisseries de Catalunya ✨
la @favadecacau_svh

I és que les persones que estant al darrere d'aquest projecte s'ho mereixen tot!

També dir-vos, que ofereixen un producte fresc i artesà 100%, així que si no et vols quedar sense, reserva! #noalmalbaratamentalimentari

Una sort haver-los conegut, tenir-los a prop i ser part d'aquest projecte tan exquisit! ❤️

Identitat visual i packaging: @annabosch.studio
Arquitecte: @marc.gispert

📸 @arnauroviravidal

ADGLaus Awards 2020

ADGLaus Awards 2020

In 2020, the project Midnight 00.00 was also awarded a Silver Laus in the packaging category.

110 dissenys per SOMA
110 dissenys per SOMA
110 dissenys per SOMA
110 dissenys per SOMA

110 dissenys per SOMA

Del 2018 al 2021 vaig estar generant els visuals per SOMA, redefinint la direcció i les bases que han seguit utilitzant desde llavors. 🧡
Aquestes son algunes de les imatges de la feinada que es va fer.
Etiquetes + packaging per les cerveses SOMA.