Anna Bosch Studio
info@annaboschstudio.com
+ 34 699 106 887

 

Instagram

Mail

Anna Bosch, després de formar part d’alguns estudis de disseny, decideix formar el seu propi estudi realitzant projectes de disseny i de direcció d’art d’escala i complexitat variable. Des de disseny editorial, packaging, disseny expositiu o disseny digital. Els projectes es caracteritzen per un llenguatge visual variat amb especial interès per la tipografia, el procés, la materialitat del projecte i la proximitat amb el client. Abans, va formar part de l’estudi RUN Design i de Bildi Grafik. Des del 2017, tutoritza els projectes de TFG de IDEP i imparteix classes d’Identitat Corporativa al màster de la mateixa escola. Va donar una càpsula de tipografia i cultura visual a IED i com a integrant de RUN, impartia Tècniques Gràfiques a BAU, durant dos anys. Durant aquests anys, ha col·laborat i dut a terme projectes que han obtingut el reconeixement dels Premis Laus a diverses categories. 

Clients

 

Ajuntament de Barcelona, Ajuntament de Banyoles, Ajuntament de l’Escala, Médicos Sin Fronteras, Vegueta Ediciones, Soma Beer, Alumilux, F.ax., Fundación Acuorum, Manel, Víctor Rahola + Albert Aregall arquitectes, Laboqueria, Bruc Arquitectes, Xavi Cornejo Arquitectes, Som Energia, Haha Bcn, Midnight, il Sereno Hotels, Carla GarciaDurlan, Nathalie Shreckenberg, Roser Padrés, Up Suites Vic i Up Suites Bcn.

Ensenyament

 

Des del 2017 és professora d’Idep (Escola Superior de Disseny de Barcelona), tutoritzant els projectes de final de grau de disseny gràfic i impartint l’assignatura d’identitat corporativa al màster de Disseny Avançat. Abans, va donar una càpsula de tipografia i cultura visual a IED (Instituto Europeo di Design) i com a integrant de RUN, impartia Tècniques Gràfiques a BAU (Bau, Centre Universitari de Disseny de Barcelona), durant dos anys.

Premis

 

Durant la seva estada a estudis com Bildi Grafik i Run Design, ha col·laborat i dut a terme projectes que han obtingut el reconeixement dels Premis Laus a diverses categories, German Design Awards i els Reddot Awards. En categories com; comunicació, editorial, packaging i instal·lació. El projecte premiat recentment és el projecte editorial El món d’ahir (Laus d’Or  i Laus de Plata) i el packaging de Midnight 00.00 (Laus Bronze).

Barcelona
08012 Barcelona

Banyoles
17820 Girona